La Masia

07-3993_29a

Té l’estructura típica de la masia catalana. Amb una gran sala central on donen totes les estances al mateix nivell.

En total hi ha 5 habitacions triples i 4 banys. Tres habitacions sós tipus suite amb bany a dins i les altres dues tenen el bany just al davant.

Una gran cuina amb la llar de foc tradicional envoltada de bancs de fusta, on compartir i explicar històries a la vora del foc.

Amplies terrasses amb barbacoa i mobiliari d’exterior, on es pot menjar i gaudir de la marinada quan ve el bon temps.

Sala de ping-pong i billar als baixos, a la fresca de les antigues voltes de pedra.

Jardí privat en un pati tancat per parets de pedra, on podeu seure una estona sota el porxo a reposar.

Piscina:

casa_rural_barcelona_torrecabota18
Tocant la façana sud de la casa hi ha la piscina dins d’un jardí tancat, amb àmplia zona de gespa on podeu estirar-vos a pendre el sol.

El parc:

casa_rural_barcelona_torrecabota19
Al costat de la piscina hi trobareu el parc infantil amb gronxadors i tobogan per als més petits. A tocar del parc hi ha un gran camp d’herba per jugar a pilota i córrer.

L’ermita:

casa_rural_barcelona_torrecabota17
Petita esglèsia privada on poden fer-se celebracions religioses o laiques, o bé gaudir d’una estona de silenci. Cal demanar les claus abans.

L’hort:

masia_torrecabota_huerta
Just al costat de la bassa que ens proporciona l’aigua per regar. Podeu venir a veure els nostres cultius biològics i gaudir dels productes de cada temporada.

El molí de sang :

casa_rural_barcelona_torrecabota04
Tradicional molí de pedra o trull on s’aixagfaven les olives per extreure’n l’oli. Es feia girar amb un animal ( per això es diu molí de sang ), normalment un ruc o una mula. Cal demanar visita previament.

Els animals:

casa_rural_barcelona_torrecabota13
Podeu veure els nostres cavalls negres i la burra que viuen en semi-llibertat en un gran tancat al costat de la casa. També tenim unes quantes gallines. I algun gat i un gos molt tranquil. I cinc cabretes que viuen en un tancat no molt lluny de la casa.

 

La bassa

A uns 300 m de la casa hi ha un petit embassament artificial de pedra del 1869 que recull l’aigua de pluja d’un torrent. Plena de peixos i tortugues autòctones, crancs i granotes, també podeu veure-hi alguns ocells aquàtics, segons les èpoques: ànecs, bernats pescaires, polles d’aigua o corbs marins.

El cobert:

A pocs metres de la casa hi ha un gran cobert reconvertit en sala plivalent de més de 100 m. quadrats. Amb taules i cadires i molt espai per fer qualsevol tipus d’activitats: des d’àpats a cursos, reunions o trobades d’empresa. Hi ha lavabos i es pot escalfar quan convingui. Es lloga apart de la casa.

Les tines

Antics diposits de ceràmica per a l’elaboració artesanal de vi. També hi podeu veure la premsa que aixafava els raïms Cal demanar la visita previament.

El bosc:

Torrecabota és una finca amb una gran extensió de bosc i conreus. Podeu anar-hi a buscar bolets a la tardor o collir plantes remeieres i aromàtiques ( romaní i farigola o sajolida ) entre moltes altres activitats.

Els arbres exemplars:

Alguns dels nostres arbres tenen molts anys i s’han fet monumenntals. Així podeu menjar figues d’una figuera centenària, gaudir de l’ombra de grans alzines o veure un pollancre de més de 4 metres de perímetre a la base.

casa_rural_barcelona_torrecabota12